Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Amplasat „în buricul târgului”, într-o zonă care pulsează de istorie, datorită obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezintă punctul de reper central al aspitalitatii.

Hotelul Transilvania***, situat "in buricul targului", in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase, va pune la dispozitie: camere dotate cu internet wireless si lan, telefon, televizor, mobilier nou, minibar, bai complet renovate.
Pe langa pozitionarea excelenta pe care o are hotelul, un alt avantaj al acestuia este parcarea proprie cu supraveghere video.
Hotelul Transilvania*** dispune si de un restaurant de 30 de locuri, terasa de vara cu 76 de locuri, care ofera turistilor preparate gustoase din bucataria ardeleneasca si internationala.
Sala de conferinta a hotelului are o capacitate de 20 de locuri si este dotata cu mobilier nou, flipchart, videoproiector, internet wireless si prin cablu. Este ideala pentru training-uri, interviuri, prezentari, sedinte. Toate actiunile pot fi urmate de coffee-brake, mese organizate, cocktail-uri.

Locuri: pentru 47 persoane in 28 camere
16 camere duble
8 camere single
2 apartamente
2 suite
Facilitati - Servicii:
Telefon
Mobilier nou
Minibar
Internet prin cablu si wireless
Televizor
Bai complet renovate
Parcarea proprie cu supraveghere video (pentru 10 autoturisme)
Restaurant de 30 de locuri
Terasa de vara cu 76 de locuri
Sala de conferinta cu 20 de locuri, dotata cu flipchart, videoproiector, internet wireless si prin cablu
Organizare training-uri, interviuri, prezentari, sedinte
Din Gura in Gura